1r premi de Recerca de Batxillerat relacionat amb la Química

1r premi de Recerca de Batxillerat relacionat amb la Química

L’alumna de 2n de Batxillerat C, Xiomara Gaviria, ha guanyat el ‘1r premi de Recerca de Batxillerat relacionat amb la Química’, un concurs organitzat pel Col·legi Oficial de Químics amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears (UIB). A més de presentar el seu treball per escrit, l’alumna i els altres quatre finalistes van realitzar una exposició de la seva recerca a Ca n ‘Oleo, edifici de la UIB al centre de Palma, el passat 25 de març. El premi, dotat amb 200 euros i un diploma commemoratiu, va ser concedit el mateix dia 25 de març. El seu projecte de recerca, titulat ‘L’aigua de mar a Mallorca’, explora les diferències físiques i químiques de l’aigua en diverses platges de l’illa, situades en punts geogràfics molt diferents, amb l’objectiu d’analitzar les causes d’aquestes variacions.

 

Enhorabona a l’alumna per el seu esforç i dedicació!